این نوشیدنی به خاطر طعم خنک و تازهکنندهاش، بسیار محبوب است و اغلب در روزهای گرم تابستان مصرف میشود. لیموناد خیار نه تنها خوشمزه است، بلکه به دلیل وجود خیار و لیمو، دارای خواص هیدراتهکننده و سمزدایی است.
این نوشیدنی به دلیل طعم دلپذیر و خواص سلامتبخشش، گزینهای عالی برای نوشیدنیهای تابستانی است.
مواد لازم برای پخت لیموناد خیار به شرح زیر است:
لیمو سنگی پوست گرفته: یک عدد
قالب یخ: ۳ الی ۵ عدد برای هر لیوان
خیار پوست گرفته: نصف یک عدد یا بیشتر بسته به حجم لیوان در دسترس
شیر عسل: یک قاشق چایخوری
برگ نعناع: ۱۰ عدد
آب سرد یا اسپرایت: یک سوم لیوان فرانسوی
طرز تهیه
گام اول:
ابتدا پوست یک عدد لیمو سنگی را میگیریم و برش زده و هسته آن را نیز خارج میکنیم.
داخل مخلوط کن لیمو سنگی پوست گرفته و بدون هسته و نصف خیار و یک قاشق چایخوری شیر عسل و ۱۰ برگ نعناع و یک سوم لیوان فرانسوی اسپرایت و یخ میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.
گام دوم:
مواد مخلوط شده را، از صافی رد میکنیم و تفاله ها را جدا میکنیم و دور میریزیم. مایع باقیمانده این نوشیدنی میباشد.
برای سرو ابتدا داخل لیوان چند تکه یخ میریزیم و مخلوط لیموناد خیار را میریزیم و برای تزیین از برگ نعناع و اسلایس لیمو و اسلایس خیار استفاده میکنیم.
نکات مهم
– لیموی مورد استفاده باید لیمو سنگی باشد.
– میتوانید به جای شیر عسل از عسل یا شکر نیز استفاده کنید.