همین آلبالوی جذاب بعضی وقتها ممکن است حال شما را هم بگیرد! مواقعی که آن را آماده تهیه میکنید و هنگام خوردن متوجه کثیفی یا پر از گرد و خاک بودن آن میشوید، شست و شوی آن سخت میشود یا اینکه با کمی دقت میبینید آلبالوهای کرم دار و خراب را برای شما خشک کردهاند و شما هم با پرداخت هزینه آن را خریدهاید ولی باب دلتان نیست! باب دل چه کسی است؟!
برای اینکه بتوانید از این خوراکی لذیذ استفاده کنید بد نیست خودتان آن را آماده کنید. روشهای مختلفی برای خشک کردن آلبالو وجود دارد اما اگر در منزل سرخ کن بدون روغن یا همان هواپز را دارید حتما به این شیوه درست کنید تا ببینید آلبالوی خشک واقعی و تمیز و سالم یعنی چه!
مواد لازم:
آلبالو به میزان لازم
نمک به مقدار دلخواه!
طرز تهیه:
آلبالوها را پاک کنید و چوب انتهایی آنها را جدا کرده و خوب بشویید. اجازه بدهید در آبکش بمانند و استراحت کنند تا آب آنها به طور کلی خارج شود.
آلبالوها را داخل هواپز بریزید و به آنها نمک بزنید و خوب داخل ظرف هواپز پخش کنید.
دستگاه را روی ۱۱۰ درجه قرار بدهید و ۶۰ دقیقه زمان برایش تنظیم کنید و به سراغ بقیه کارهایتان بروید! بعد از طی یک ساعت آلبالوی خشک و خوشرنگ و بی نهایت خوشمزه شما حاضر خواهد بود.
با همین روش میتوانید تابستان کلی آلبالو خشک کنید تا در بقیه فصلها در دسترس داشته باشید و نوش جان بفرمایید. از وسایلتان در منزل به خوبی استفاده کنید، رمز آن هم آگاهی است.