خواندنی ها, گوناگون

آموزش درست کردن آب نبات میوه ای در خانه

برای تهیه آبنبات میوه‌ای‌های رنگارنگ و خوش‌طعم در خانه، به مواد اولیه عجیب و غریب و ابزار پیچیده نیازی ندارید. در عوض با درست کردن این آبنبات‌ها با میوه‌های تابستانی، خیالتان از بهداشتی بودن آنها راحت خواهد بود.

Print Friendly, PDF & Email
کد خبر : 19897
شنبه 20 مرداد 1403 - 7:01

آبنبات‌های خانگی هم خوش‌طعم و بهداشتی هستند، هم مواد نگهدارنده ندارند. پس دست به کار شوید و با میوه‌ها آبنبات خانگی درست کنید.

مدت زمان آماده‌سازی: ۴۵ دقیقه

تعداد نفرات: ۶ نفر

مواد لازم:

میوه فصل: ۵۰۰ گرم

شکر: یک لیوان

آب: یک لیوان

رنگ خوراکی: ۳ قطره

طرز تهیه:

۱. میوه‌ها را پوست بکنید و به شکل دلخواه برش بزنید.

۲. در یک قابلمه شکر و آب را با هم مخلوط کنید. وقتی آب جوش آمد و شکر حل شد، میوه‌ها را به شربت اضافه کنید.

۳. حدود ۲۰ تا ۴۰ دقیقه زمان بدهید تا محلول غلیظ شود. رنگ خوراکی و اسانس را هم در همین مرحله اضافه کنید.

۴. بعد از اینکه مایع غلیظ شد، برش‌های میوه را از قابلمه بیرون بیاورید و روی تخته کار قرار دهید و اجازه بدهید تا خشک شوند. بعد از خشک‌شدن، آبنبات‌های میوه‌ای را از تخته کار جدا کنید و در ظرف مناسب قرار دهید.

نکته: پوست میوه باعث ایجاد تلخی در آبنبات می‌شود پس حتما آنها را با دقت جدا کنید.

منبع: راهنماتو

Print Friendly, PDF & Email

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *