خواندنی ها, گوناگون

طرز تهیه حمص اسفناج | پیش غذایی جذاب و سالم

این دستور که پیش روی شماست همان حمص است ولی نسخه‌ی جدید آن، که اسفناج را هم در خدمت گرفته

Print Friendly, PDF & Email
کد خبر : 11409
چهارشنبه 29 فروردین 1403 - 17:53

این دستور که پیش روی شماست همان حمص است ولی نسخه‌ی جدید آن، که اسفناج را هم در خدمت گرفته است! تصورش را هم نمی‌توانید بکنید که چقدر خوشمزه‌تر می‌شود. پس اگر طرفدار امتحان کردن غذاها و طعم‌های جدید هستید این غذا را به هیچ عنوان از دست ندهید، در اولین فرصت آن را تهیه کرده و از طعم عالی آن نهایت لذت را ببرید. ضمن اینکه برخلاف حمص ساده، اسفناج رنگ فوق العاده‌ای به آن می‌بخشد که زینت میز غذای شما هم خواهد بود!

مواد لازم:

ماده غذایی مقدار
کنسرو نخود (یا نخود پخته) یک عدد
سیر کوچک ۲ حبه
زیره سبز یک دوم قاشق چای خوری
فلفل قرمز یک قاشق چای خوری
ارده هفت قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
آب لیموی تازه ۳ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
آب یخ ۸ تا ۱۰ قاشق غذا خوری
اسفناج به اندازه دو مشت!
نان پیتا به میزان دلخواه

طرز تهیه:

ابتدا نان پیتا را برش بزنید. برش‌های شما باید به اندازه چیپس باشد! چون قرار است این نان‌ها در کنار حمص اسفناج سرو بشود و با آن میل بفرمایید.

نان‌ها را بعد از برش زدن در سینی فر بچینید و روی آنها مقداری روغن زیتون بریزید و در فر بگذارید. دمای فر ۱۹۰ درجه سانتیگراد باشد و به مدتی آن را داخل فر قرار بدهید که برشته بشوند. پس حواستان به رنگ نان‌ها باشد!

در ظرف کنسرو نخود را به همراه سیر له شده، ارده، روغن زیتون، یخ، نمک، فلفل قرمز، آب لیموی تازه، زیره سبز و اسفناج‌ها مخلوط کنید و در خردکن یا غذاساز بریزید تا حسابی با هم ترکیب شوند و یک خمیر درست درمان اما نرم برای شما به دست بیاید. فرم و بافت این حمص هم دقیقا باید مانند حمص معمولی که با نخود به تنهایی و ارده آماده می‌شود باشد!

بعد از اینکه حمص اسفناج شما حاضر شد آن را در ظرف سرو بریزید و وسط آن را کمی خالی کرده و مقداری روغن زیتون بریزید. نان‌های پیتای برشته شده را هم در ظرف دیگری قرار داده و در کنار ظرف حمص اسفناج بگذارید تا با آن میل کرده و از این طعم جادویی لذت بی نهایت ببرید! مطمئن باشید به یکی از غذاهای همیشگی شما برای پذیرایی از مهمانانتان تبدیل خواهد شد و هر کسی دستور آن را از شما خواهد گرفت!

Print Friendly, PDF & Email

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *