خواندنی ها, گوناگون

طرز تهیه لیموناد خیار ، یک نوشیدنی مناسب روزهای گرم

لیموناد خیار یک نوشیدنی تازه و خنک است که از ترکیب آب لیمو، خیار، آب، و معمولاً شکر یا شیرین‌کننده‌های دیگر تهیه می‌شود.

Print Friendly, PDF & Email
کد خبر : 20004
پنجشنبه 25 مرداد 1403 - 13:20

این نوشیدنی به خاطر طعم خنک و تازه‌کننده‌اش، بسیار محبوب است و اغلب در روزهای گرم تابستان مصرف می‌شود. لیموناد خیار نه تنها خوشمزه است، بلکه به دلیل وجود خیار و لیمو، دارای خواص هیدراته‌کننده و سم‌زدایی است.

این نوشیدنی به دلیل طعم دلپذیر و خواص سلامت‌بخشش، گزینه‌ای عالی برای نوشیدنی‌های تابستانی است.

مواد لازم برای پخت لیموناد خیار به شرح زیر است:

لیمو سنگی پوست گرفته: یک عدد

قالب یخ: ۳ الی ۵ عدد برای هر لیوان

خیار پوست گرفته: نصف یک عدد یا بیشتر بسته به حجم لیوان در دسترس

شیر عسل: یک قاشق چایخوری

برگ نعناع: ۱۰ عدد

آب سرد یا اسپرایت: یک سوم لیوان فرانسوی

طرز تهیه

گام اول:

ابتدا پوست یک عدد لیمو سنگی را میگیریم و برش زده و هسته آن را نیز خارج میکنیم.

داخل مخلوط کن لیمو سنگی پوست گرفته و بدون هسته و نصف خیار و یک قاشق چایخوری شیر عسل و ۱۰ برگ نعناع و یک سوم لیوان فرانسوی اسپرایت و یخ میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.

گام دوم:

مواد مخلوط شده را، از صافی رد میکنیم و تفاله ها را جدا میکنیم و دور میریزیم. مایع باقیمانده این نوشیدنی میباشد.

برای سرو ابتدا داخل لیوان چند تکه یخ میریزیم و مخلوط لیموناد خیار را میریزیم و برای تزیین از برگ نعناع و اسلایس لیمو و اسلایس خیار استفاده میکنیم.

نکات مهم

– لیموی مورد استفاده باید لیمو سنگی باشد.

– میتوانید به جای شیر عسل از عسل یا شکر نیز استفاده کنید.

Print Friendly, PDF & Email

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *