خواندنی ها, گوناگون

طرز تهیه پنکیک ساده | راحت و لذیذ برای یک صبحانه دلچسب

پنکیک به‌سادگی درست می‌شود و به مواد اولیه محدودی نیاز دارد. شما می‌توانید به‌راحتی پنکیک را جایگزین نان کنید و

Print Friendly, PDF & Email
کد خبر : 7674
دوشنبه 28 اسفند 1402 - 0:35

پنکیک به‌سادگی درست می‌شود و به مواد اولیه محدودی نیاز دارد. شما می‌توانید به‌راحتی پنکیک را جایگزین نان کنید و به همین دلیل، گزینه‌ای بسیار مناسب و جذاب برای اوقاتی است که برای صبحانه نان تازه در اختیار ندارید. در این مطلب دستور پخت آسان و سریع به همراه آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک ساده خانگی را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم جهت پخت پنکیک ساده

بسیاری از افراد تصور می‌کنند که طرز تهیه پنکیک بسیار سخت و زمان‌بر است، در حالی که اگر مواد اولیه مورد نیاز زیر را تهیه کنید به راحتی می‌توانید این کیک صبحانه را در منزل درست کرده و نوش جان کنید.

  • شیر: ۱ پیمانه سر خالی
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • آرد سفید: ۱ پیمانه
  • شکر: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار کافی
  • وانیل: نوک قاشق چایخوری
  • روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک

پنکیک انواع بسیار متنوعی دارد و با روش‌های متنوعی پخته می شود که معمولا به عنوان میان وعده، عصرانه و بیشتر صبحانه سرو می‌شود. ما در ادامه این مقاله آموزش مرحله به مرحله یک پنکیک ساده خانگی را برای شما فراهم کرده‌ایم.

مرحله اول: آماده‌ سازی مواد اولیه تهیه پنکیک

برای تهیه یک پنکیک خوشمزه ابتدا یک عدد تخم مرغ را در یک کاسه مناسب می‌ریزید و آن را مقداری می‌زنید تا بافت آن از یکدیگر جدا شود و با هم مخلوط شوند. سپس شکر را به همراه وانیل به آن اضافه می‌کنید و مواد را با هم خوب مخلوط کرده تا ترکیب یکدستی حاصل شود.

مرحله دوم: اضافه کردن روغن مایع

درباره مقدار وانیلی که باید به مواد این پنکیک اضافه کنید، بهتر است بدانید که باید مقدار بسیار کمی وانیل  اضافه کنید، چون اگر میزان وانیل بیشتری از حد اندازه گفته شده در دستور پخت باشد، باعث می‌شود که طعم پنکیک‌ها تلخ شود. در ادامه پس از اینکه وانیل را خوب با مواد مخلوط کردید روغن مایع را نیز به کاسه اضافه می‌کنید.

مرحله سوم: آماده ‌سازی مواد با آرد الک شده

حالا با استفاده از همزن دستی مواد را به خوبی مخلوط می‌کنید و وقتی مواد با هم یکدست شدند، در این مرحله از طرز تهیه پنکیک، بکینگ پودر و مقدار خیلی کمی نمک را در یک ظرف دیگر با آرد سفید مخلوط می‌کنید. در ادامه  مخلوط آرد شده با مواد دیگر را دو مرتبه از الک رد می‌کنید تا کاملا نرم شود.

مرحله چهارم: طرز تهیه پن کیک و مایه پنکیک

در این مرحله، جهت تهیه مایه پنکیک، مخلوط آرد الک شده را به کاسه حاوی تخم مرغ اضافه می‌کنید و تمام مواد را خوب مخلوط می‌کنید تا یکدست شوند. سپس شیر را آهسته و به مقدار کم به مواد اضافه می‌کنید و در طول ریختن شیر باید به صورت مداوم مواد را مخلوط کنید تا مایه پنکیک یکدست شود.

مرحله پنجم: آماده شدن خمیر پنکیک

در صورتی که شیر در دسترس ندارید یا به آن حساسیت دارید، می‌توانید از آب هم برای تهیه پنکیک استفاده کنید.

مرحله ششم: سرخ کردن پن کیک

حالا یک تابه بسیار کوچک به اندازه پنکیک روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید. سپس با مقدار بسیار کمی روغن مایع کف تابه را چرب کنید. به اندازه یک ملاقه کوچک از مواد داخل تابه بریزید و اجازه دهید که مایه پنکیک خودش پخش شود و حباب بزند.

مرحله هفتم: آماده کردن پن کیک‌ها جهت سرو

پس از اینکه کف پنکیک‌ها به رنگ طلایی تبدیل شد، به آرامی آن را برمی‌گردانید. به همین روش تمام پنکیک‌ها آماده شده و می‌توانید به همراه انواع میوه‌های تازه فصل یا عسل، انواع مربا، نوتلا، کره غیره در وعده صبحانه سرو کنید.

نکات مهم در طرز تهیه پنکیک ساده خانگی

در طرز تهیه پنکیک خانگی باید به نکاتی توجه کنید تا یک کیک خوشمزه و لذیذ را جهت سرو آماده کنید.

بهتر است برای تهیه پنکیک از شیر استفاده کنید تا علاوه بر طعم بهتر دارای بافتی نرم شود. در صورت استفاده از شیر در پخت پنکیک می‌توانید مدت زمان بیشتری پنکیک‌ها را بدون اینکه خشک شوند در یخچال نگهداری کنید.

جهت لذیذترشدن طعم پنکیک، می‌توانید مقداری کره نیز به مایه آن اضافه کنید که این، بستگی به ذائقه و رژیم غذایی افراد دارد.

در صورت تمایل به درست‌کردن پنکیک‌های پفکی مانند کیک، می‌توانید نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر به مایه پنکیک اضافه کنید و آن را کمتر هم بزنید تا خاصیت بکینگ پودر حفظ شود.

به طور کلی از هم زدن بیش از حد مایه پنکیک خودداری کنید. مایه پنکیک را فقط تا جایی هم بزنید که مواد با هم مخلوط شوند و گلوله‌های آرد از بین بروند.

قبل از شروع به سرخ کردن، به مایه پنکیک، حدود ۱۰ دقیقه زمان برای استراحت بدهید.

در حین پخت پنکیک، به شعله گاز توجه کنید که کم باشد تا باعث سوخته‌شدن و خام‌ماندن مایه آن نشود.

Print Friendly, PDF & Email

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *