خواندنی ها, گوناگون

سه سوته کوکی شکلاتی رو میزه

کوکی شکلاتی یکی از محبوب ترین میان وعده ها است که با تکه های شکلات یا شکلات چیپسی تهیه می شود.

Print Friendly, PDF & Email
کد خبر : 17000
یکشنبه 20 خرداد 1403 - 21:58

کوکی ها بافتی نرم و مرطوب در مرکز و لبه هایی ترد دارند و طعم دلپذیر شکلات در آنها بسیار برجسته است.

مواد لازم

مواد لازم برای پخت کوکی شکلاتی به شرح زیر است:

خاک قند: ۴۰۰ گرم

آرد: ۳۵۰ گرم

پودر کاکائو ترک: ۱۰۰ گرم

تخم مرغ: ۲عدد

کره نیوزلندی: ۱۷۵ گرم

روغن صاف قنادی ۵۰: ۱۷۵ گرم

بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

وانیل: نصف قاشق چایخوری

شکلات چیپسی نسوز: ۱۰۰ گرم

شکلات تخته ای: یک عدد

طرز تهیه

ابتدا برای پخت کوکی شکلاتی خاک قند را همراه با کره نیوزلندی و روغن صاف خوب هم میزنیم تا صاف و یکدست شود. سپس تخم مرغ ها را همراه با وانیل دانه دانه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم سپس پودر کاکائو را اضافه کرده هم میزنیم.

در ظرفی دیگر آرد را همراه بکینگ پودر هم میزنیم و به مواد قبلی خاک قند، کره، روغن صاف، پودر کاکائو، وانیل و تخم مرغ اضافه میکنیم اگر همزن داشتیم با سری پدل و اگر نداشتیم با نوک انگشتان هم میزنیم و خمیر را جمع میکنیم.

 و در آخر شکلات چیپسی نسوز را اضافه میکنیم و ترکیب میکنیم روی خمیر نایلن یا سلفن میکشیم و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت میدهیم.

بعد از یک ساعت از یخچال خارج کرده و به اندازه ۱۲ (سایز کوچک) یا ۲۰ گرم (سایز بزرگ) از خمیر را برداشته و به شکل گرد روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با فاصله میچینیم و روی آن یک تکه شکلات تخته ای می گذاریم.

در داخل فر از قبل گرم شده و در طبقه وسط فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه و به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه میپزیم.

نکات مهم

در پخت کوکی شکلاتی حتما از هر دو روغن کره و روغن صاف استفاده شود.

حتما شکلات چیپسی نسوز استفاده کنید.

میتوانید شکلات ورقه ای را به جای رویش داخل شیرینی قرار دهید.

این شیرینی حتما باید یک ساعت قبل از پخت در یخچال استراحت داشته باشد.

می توانید بعد از پخت و سرد شدن، شکلات مذاب را داخل قیف که سوراخ کوچکی دارد بریزید و روی آن را خط شکلاتی بیندازید.

Print Friendly, PDF & Email

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *