خواندنی ها, گوناگون

طرز تهیه برنج سالسا؛ تند و آتشین

حتما شما هم در کنار بسیاری از غذاها، مخصوصا غذاهای دریایی یا بعضی غذاهایی که با طبع تند درست می‌شود

Print Friendly, PDF & Email
کد خبر : 12321
یکشنبه 2 اردیبهشت 1403 - 19:27

حتما شما هم در کنار بسیاری از غذاها، مخصوصا غذاهای دریایی یا بعضی غذاهایی که با طبع تند درست می‌شود برنج تقریبا قرمز رنگی دیده‌اید که طعم تند و تیزی دارد. این نوع برنج، برنج سالسا است که نوعی غذای بین‌المللی محسوب می‌شود و در کنار انواع رسپی‌های گوشتی و دریایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مواد لازم برای تهیه برنج سالسا

برنج  یک پیمانه
سس سالسا (پیاز، سس گوجه فرنگی و فلفل قرمز)  ۲ پیمانه
آب  ۲ پیمانه
نخود سبز ۱ پیمانه
ذرت و پیازچه  ۱ پیمانه
روغن و نمک به میزان لازم

طرز تهیه برنج سالسا

در ادامه با طرز تهیه مرحله به مرحله برنج سالسا آشنا می‌شویم.

مرحله اول: درست کردن سس سالسا

این قسمت، بخش اصلی درست کردن این برنج است. برای تهیه سس سالسا پیاز خرد شده را درون تابه بریزید سپس سس گوجه فرنگی و فلفل قرمز را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب با هم مخلوط شود. سس سالسا تند است اما میزان تندی آن بستگی به ذائقه شما دارد می‌توانید میزان فلفل قرمز را کم یا زیاد کنید.

مرحله دوم: کته کردن برنج

بعد از آنکه سس سالسا آماده شد آن را از روی حرارت بردارید. سپس درون قابلمه کمی آب بریزید تا جوش بیاید. بعد برنج را اضافه کرده و نمک و روغن آن را اندازه کنید و اجازه دهید تا آب برنج خشک شود.

مرحله سوم: اضافه کردن سالسا به کته

زمانی که تقریبا دیگر آب برنج کته خشک شد سس سالسا را اضافه کنید و برنج را هم بزنید تا مواد سس به همه جای آن برسد. سپس شعله را کم کرده و اجازه دهید دم بکشد.

مرحله چهارم: سرو برنج با ذرت، نخود فرنگی و پیازچه

کته که دم شد می‌توانید آن را درون ظرف کشیده و روی آن کمی ذرت و پیازچه ساطوری شده اضافه کنید. نوش جان

نکات کلیدی تهیه برنج سالسا

  • این برنج یک غذای اصلی نیست. می‌توانید آن را با انواع میگو یا ماهی یا حتی جوجه کباب سرو کنید.
  • این غذا در اصل تند است، شما می‌توانید مقدار فلفل را در سس سالسا کم یا زیاد کنید.
  • اضافه کردن نخود فرنگی، پیازچه و ذرت اختیاری است اما برای طعم بهتر این برنج بهتراست اضافه شوند.
  • این غذا تند است و برای افرادی که دچار اختلالات گوارشی هستند ممکن است علائم آنها را تشدید کند بنابراین بهتر است با احتیاط مصرف شود.

زمانی که تقریبا دیگر آب برنج کته خشک شد سس سالسا را اضافه کنید و برنج را هم بزنید تا مواد سس به همه جای آن برسد. سپس شعله را کم کرده و اجازه دهید دم بکشد.

Print Friendly, PDF & Email

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *