خواندنی ها, گوناگون

اسلایس مارمالاد سیب ، جذاب ترین عصرونه برای دورهمی های دوستانه

اسلایس مارمالاد سیب یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه است که می توانید با استفاده از سیب های تازه و چند ماده اصلی دیگر تهیه کنید.

Print Friendly, PDF & Email
کد خبر : 16979
یکشنبه 20 خرداد 1403 - 19:33

این دسر شبیه به یک کیک نازک با لایه های مارمالاد سیب است که معمولاً با خامه یا بستنی سرو می‌ شود. اسلایس ها جزء شیرینی های پر طرفدار مدرن هستند.

مواد لازم

مواد لازم برای پخت اسلایس مارمالاد سیب به شرح زیر است:

کره هم دمای محیط: ۱۲۰ گرم

آرد: ۳۳۰ گرم

بکینگ پودر: دو سوم قاشق چایخوری

پود هل: دو سوم قاشق چایخوری

پودر دارچین: یک چهارم قاشق چایخوری

پودر میخک: یک چهارم قاشق چایخوری

پودر قند: ۷۵ گرم

زرده تخم مرغ: ۴ عدد

مواد میانی

مواد لازم برای پخت مواد میانی اسلایس مارمالاد سیب به شرح زیر است:

مارمالاد سیب: مقداری

پودر هل: دو سوم قاشق چایخوری

پودر دارچین: دو سوم قاشق چایخوری

خمیر: یک سوم از خمیر

خلال پسته: مقداری

مواد رومال

مواد لازم برای پخت مواد رومال اسلایس مارمالاد سیب به شرح زیر است:

زرده تخم مرغ: یک عدد

پودر قند: یک قاشق چایخوری سر پر

زعفران: مقداری

پودر پسته: مقداری

طرز تهیه

گام اول:

ابتدا برای پخت اسلایس مارمالاد سیب پودر قند و کره را خوب هم میزنیم تا کاملا یک دست شود، و پوک و کرم رنگ شود. سپس زرده تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و در حد ترکیب شدن هم میزنیم.

مواد خشک را که شامل آرد، بکینگ پودر، هل، دارچین و میخک می شود را با هم ترکیب کرده و الک میکنیم و به مخلوط کره، پودر قندو زرده اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود.

یک سوم خمیر را جدا میکنیم و در فریزر قرار میدهیم.

گام دوم:

در داخل قالب ۲۰ در ۳۰ که ارتفاع قالب نیز باید چهار سانت باشد، فویل پهن میکنیم که دور تا دور قالب تا ارتفاع با فویل پوشانده شود.

بعد از پهن کردن فویل خمیر را در قالب به صورت یکدست پهن میکنیم.

سپس مارمالاد سیب را روی خمیر در حد ۳ میلیمتر میمالیم و خلال پسته و پودر دارچین و هل را روی مارمالاد می پاشیم.

خمیری که در فریزر داشتیم خارج کرده و رنده ریز میکنیم و روی مارمالاد میریزیم و خوب همه جا پخش میکنیم.

گام سوم:

و در آخر زرده و زعفران و پودر قند را ترکیب میکنیم و روی مواد رومال میکنیم و مقداری پودر پسته رویش می پاشیم.

سینی را در فر از قبل گرم شده و طبقه وسط با درجه حرارت ۱۷۵ درجه به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم.

بعد از پخت و سرد شدن به صورت آسانسوری اسلایس را از داخل قالب خارج میکنیم.

سپس اطراف اسلایس را برش میدهیم تا صاف شود بعد به قطعات دلخواه برش میدهیم.

نکات مهم

بهترین مارمالاد برای اسلایس مارمالاد سیب است.

از انواع فروتفیل ها هم به جای مارمالاد سیب می توانید استفاده کنید.

زیر اسلایس باید بعد پخت طلایی رنگ باشد و بعد از پخت بوی شیرینی بلند میشود.

همیشه در پخت شیرینی یا کیک بعد از این که کره و شکر ترکیب شدند با لیسک ظرف را دور گیری و تمیز کنید و مواد را زیر ورو کنید تا خوب مواد با هم مخلوط شوند.

مدت ماندگاری به مدت بیست روز داخل فریزر و در ظرف در بسته است.

برای پخت اسلایس ها از قالب های کمری نیز میتوانید استفاده کنید.

Print Friendly, PDF & Email

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *