جامعه, گوناگون

این خوراکی پرخاصیت اما بدبو ضد سرطان است

ترکیب فعال موجود در سیر آلیسین نام دارد و طبق یافته‌ها می‌تواند سلول‌های سرطانی را از بین ببرد. مطالعات متعددی

Print Friendly, PDF & Email
کد خبر : 4288
یکشنبه 13 اسفند 1402 - 22:38

ترکیب فعال موجود در سیر آلیسین نام دارد و طبق یافته‌ها می‌تواند سلول‌های سرطانی را از بین ببرد. مطالعات متعددی نشان داده‌اند بین مصرف سیر و کاهش ریسک بعضی از سرطان‌ها ارتباط وجود دارد.

مطالعه‌ای روی بیش از ۵۰۰۰۰۰ نفر دریافت آن‌هایی که سبزیجات آلیسین دار زیاد مصرف می‌کردند (مثل سیر و پیاز)، کمتر احتمال داشت به سرطان معده دچار شوند.

مطالعه‌ای روی ۴۷۱ مرد نیز نشان داد مصرف بیشتر سیر با کاهش ریسک سرطان پروستات مرتبط است.

یک تحقیق نشان داد افرادی که زیاد سیر، میوه، سبزیجات زرد، سبزیجات برگ تیره و پیاز می‌خوردند، کمتر احتمال داشت دچار تومورهای کولورکتال شوند.

بر اساس این یافته‌ها، ۲ تا ۵ گرم (تقریباً یک حبه) سیر تازه را وارد رژیم غذایی روزانه خود کنید تا از خواص آن بهره ببرید.

Print Friendly, PDF & Email

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *