خواندنی ها, گوناگون

ترفندهای ساده برای تهیه آب دوغ خیار به شکل رستورانی

آب دوغ خیار یک دسر فوق العاده و خوشمزه است که در فصل تابستان با توجه به گرمای شدید هوا یک انتخاب مناسب برای خنک شدن است. ضمن اینکه می تواند کالری سالم هم به بدن شما برساند.

Print Friendly, PDF & Email
کد خبر : 18538
پنجشنبه 14 تیر 1403 - 9:20

همه ما درست کردن آب دوغ خیار را بلد هستیم اما ترفندهایی هست که آن را خیلی خوشمزه تر می کند. این ترفندها را بخوانید.

کمی پودر یا برگ گل محمدی آب‌دوغ‌خیار را خوش طعم می‌کند.

گردو طعم آب‌ دوغ خیار را واقعا تغییر می‌دهد و آن را خوشمزه‌تر می‌کند.

برای تلیت در آب دوغ خیار، به سراغ نان خشک بروید تا مزه آن زیر زبان‌تان بماند.

برای خوشمزه‌تر شدن آب‌دوغ‌خیار سبزیجات تازه و معطر و کمی پیازچه را هم امتحان کنید.

افزودن سیر به آب‌دوغ‌خیار طعم فوق العاده‌ای می‌دهد. اگر سیر دوست ندارید می‌توانید از پودر سیر استفاده کنید.

از ماست یا دوغ کمی ترش استفاده کنید و برای غلظت بیشتر می‌توانید از ماست‌های خامه‌ای و پرچرب هم استفاده کنید.

Print Friendly, PDF & Email

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *