در این مطلب نیز طرز تهیه این سالاد سوسیس خوشمزه را به سادهترین روش بیان میکنیم تا بتوانید آن را مطابق با مدلهای رستورانی درست کنید.
سالاد آلمانی با سوسیس و سیب زمینی | |
تعداد نفرات | ۴ نفر |
زمان آماده سازی | ۲ تا ۳ ساعت |
میزان سختی | کم |
طرز تهیه سالاد آلمانی با سیب زمینی و سوسیس
در لیست انواع سالاد ها، به این نوع سالاد امتیاز خوبی تعلق گرفته است. زیرا به عنوان یک سالاد بینالمللی شناخته میشود و در منوی اکثر رستورانهای دنیا آن را سرو میکنند. این سالاد که میتوان آن را به عنوان سالاد سوسیس و پیازچه هم معرفی کرد، در کنار طعم بی نظیر خود، ارزش غذایی بالایی دارد و سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است. بنابراین تا حدودی میتواند برای بدن نیز مفید باشد. در ادامه میتوانید مراحل تهیه این سالاد را مشاهده نمایید:
مواد لازم برای تهیه سالاد آلمانی سوسیس
در جدول زیر مواد اولیه سالاد آلمانی با سیب زمینی و سوسیس به طور کامل نمایش داده شده است. البته میتوانید با توجه به ذائقه خود اندازه این مواد را تغییر دهید.
مواد لازم | مقدار مورد نیاز |
سیب زمینی متوسط | ۴۰۰ گرم |
سوسیس | ۲۵۰ گرم |
خیار شور | ۲۰۰ گرم |
پیازچه | فنجان ½ |
سس مایونز | ۳ قاشق سوپخوری |
سس خردل | ۱ قاشق مرباخوری |
آب لیمو ترش تازه | ۳ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن زیتون | ۳ قاشق سوپخوری |
مراحل تهیه سالاد سوسیس آلمانی
برای تهیه این سالاد سوسیس سیب زمینی مقوی مراحل زیر را تکرار کنید:
- مرحله اول: ابتدا سیب زمینیها را کاملا شسته و همراه با آب، داخل یک قابلمه بریزید و روی شعله قرار دهید تا کاملا پخته شوند. آب باید به طور کامل روی سیب زمینیها را گرفته باشد.
- مرحله دوم: درون یک تابه، روغن ریخته و اجازه دهید کاملا داغ شود. سپس سوسیسها را به حالت دلخواه خرد کرده و طرفین آن را سرخ کنید. سوسیسها میتوانند به حالت حلقهای، نگینی یا خلالی باشند.
- مرحله سوم:در مرحله بعد، پیازچهها را شسته و ریز خرد کنید. خیارشورها نیز باید کاملا نگینی و کوچک باشند.
- مرحله چهارم: در این مرحله از طرز تهیه سالاد سوسیس اگر سیب زمینیها پخته بود، پوست آنها را به طور کامل جدا کرده و به شکل مکعبی خرد کنید. سپس اجازه دهید تا کاملا خنک شوند.
- مرحله پنجم: در این حین، میتوانید سس سالاد را آماده کنید. ابتدا سس مایونز را در ظرفی ریخته و به همراه آب لیمو ترش، سس خردل، روغن زیتون، نمک و فلفل ترکیب نمایید. در نهایت نیز طعم آن را بچشید تا کم و کسری نداشته باشد. اگر میخواهید سالاد رژیمی باشد، باید سس مایونز و خردل را از این ترکیب حذف کنید. حتی میتوان به جای آن، از ماست خامهای نیز استفاده کرد.
- مرحله ششم: حال زمان ترکیب کردن مواد است. در یک ظرف بزرگ، سیب زمینی، خیارشور، پیازچه و سوسیس را بریزید و سس مخصوص را به آنها اضافه کنید.
- مرحله هفتم: درنهایت نیز روی مواد را سلفون کشیده و به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزهها با یکدیگر مخلوط شوند. حتما سالاد را به آرامی زیر و رو کنید تا سیب زمینیها له نشوند.
- مرحله هشتم: اکنون سالاد سوسیس پیازچه آماده است و میتوانید آن را میل کنید.
نکته: در تهیه این سالاد سوسیس آلمانی یا کارتوفل، با توجه به ذائقه خود میتوانید خیارشور و سس خردل را حذف کنید.
نکته: در تهیه سالاد سوسیس آلمانی با سیب زمینی و سوسیس ، میتوان به جای سرخ کردن سوسیسها، آنها را گریل کرد. در این صورت روغن کمتری هم استفاده میشود.
نکته: استفاده از ادویه پاپریکا در تهیه سالاد آلمانی با سیب زمینی و سوسیس ، باعث خوشمزهتر شدن آن خواهد شد.