اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که لوبیا سفید را فقط در کنار نخود و آن هم در آبگوشت میشناسید این دستور غذا مال شماست! بهتر است این کوکو را درست کنید تا ببینید چقدر طعم جذاب آن دوست داشتنی است و به راحتی میتوانید یک غذای نانی با فیبر و خاصیت بالا درست کنید که مورد علاقه تمام افراد خانواده قرار بگیرد!
به توصیه راهنماتو اعتماد کنید و بدون گوشت و مرغ این کوکو را بپزید. قطعا عاشقش خواهید شد!
مواد لازم:
ماده غذایی | مقدار |
---|---|
لوبیا سفید | یک لیوان |
سیب زمینی | ۳ عدد |
تخم مرغ | ۳ عدد |
آرد سوخاری | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد نخودچی | ۲ قاشق غذاخوری |
جعفری تازه | ۱۰۰ گرم |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و پودر آویشن | به میزان لازم |
طرز تهیه:
اگر بخواهیم انصاف به خرج بدهیم این کوکو جزو سادهترینهاست و مواد مورد استفاده در آن واقعا هزینهای برای شما که ندارد هیچ، بلکه همیشه در دسترس است!
در ابتدا لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید. لوبیا سفید به نسبت لوبیا قرمز و لوبیا چیتی زودتر میپزد.
سیب زمینیها را بشویید و پوست بگیرید و به همراه لوبیا سفیدها در یک قابلمه حاوی آب بریزید و اجازه بدهید خوب بپزند. در این مرحله اصلا عجله نکنید چون تنها زمانی که صرف میشود در همین بخش است و بقیه راه خیلی تندتر و راحتتر طی خواهد شد! بعد از اینکه پخته شدند آنها را آبکشی کنید و زمان بدهید تا خوب سرد بشوند.
جعفریها را پاک کنید و بشویید و خرد کنید.
لوبیا سفید و سیب زمینیهای پخته را با هر روشی که برایتان راحتتر است مخلوط کنید تا بافتی یکدست و نرم و منسجم داشته باشید. اینکه از چرخ گوشت استفاده کنید یا داخل خردکن و غذاساز بریزید به خودتان بستگی دارد.
بعد از اینکه لوبیا سفید و سیب زمینیها را حسابی میکس کردید با جعفریهای خرد شده، آرد سوخاری، آرد نخودچی، ادویهها و تخم مرغها ترکیب کنید و خوب هم بزنید و ورز بدهید تا همه مواد با هم یکی بشوند.
از این قسمت به بعد مانند کوکو و کتلتهای دیگر وارد عمل بشوید.
یک تابه را روی گاز بگذارید مقداری روغن سرخ کردنی داخل آن بریزید و اجازه بدهید خوب داغ بشود. از مواد کوکو بردارید و در دستتان به هر شکلی که دوست دارید درآورده و در روغن با حرارت پایین گاز هر دو طرف کوکوها را سرخ کنید.
بعد از اینکه تمام مواد تبدیل به کوکوی سرخ کرده شد غذای شما حاضر است و با هر نانی که تمایل دارید نوش جان کنید.
نکته مهم و قابل توجه حضور آرد سوخاری و آرد نخودچی است. به هیچ عنوان این آردها را نادیده نگیرید چون باعث میشوند کوکوی شما وا نرود.