اخبار ویژه, خواندنی ها

فوت و فن‌های تهیه املت به سبک قهوه خانه ها

برای تهیه املت ربی خوشمزه به روش قهوه خانه ابتدا باید یک تابه مناسب روی حرارت قرار داد. معمولا در

Print Friendly, PDF & Email
کد خبر : 12993
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 6:57

برای تهیه املت ربی خوشمزه به روش قهوه خانه ابتدا باید یک تابه مناسب روی حرارت قرار داد. معمولا در قهوه خانه ها برای تهیه املت ربی از تابه های یک نفره از جنس “روی” استفاده می‌شود. برای آغاز کار باید حدود ۶ تا ۸ قاشق روغن مایع به تابه اضافه کنیم. اضافه کردن پیاز در قهوه خانه‌ها خیلی متداول نیست، اما بعضی از قهوه خانه ها به درخواست مشتری پیاز هم به املت اضافه می کنند. اگر شما هم می خواهید این املت را با پیاز درست کنید، برای شروع یک پیاز کوچک را پوست بگیرید. حالا پیاز را به صورت مستقیم درون تابه روی حرارت رنده کنید، سپس کمی تفت دهید تا پیاز به خوبی سبک شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را با آب جوش داخل یک کاسه کوچک ترکیب کنید تا رقیق شود، سپس به تابه اضافه نمایید.

مهم‌ترین دلیل خوشمزه شدن املت‌های قهوه خانه ای سرخ کردن رب گوجه فرنگی است. رب گوجه فرنگی را به خوبی با حرارت بالا تفت می دهیم تا خوشرنگ شود و طعم و بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود. پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد و به روغن افتاد، تخم مرغ ها را به تابه اضافه می کنیم. سپس به مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه اضافه و کمی صبر می کنیم تا سفیده های تخم مرغ کمی سفت شوند.

اگر پس از اضافه کردن تخم مرغ ها بلافاصله املت را هم بزنیم، سفیده تخم مرغ باعث می شود رنگ املت سفید شود. اما اگر اجازه دهیم سفیده های تخم مرغ سفت شوند، سپس املت را هم بزنیم، در پایان املت خوشرنگ تری خواهیم داشت.

هم زدن املت را تا زمانی که تخم مرغ به طور کامل بپزد، ادامه می دهیم، سپس اجازه می دهیم املت روغن بیندازد و جا بیفتند. در پایان املت را در همان تابه سرو می کنیم. در کنار این املت خوشمزه پیاز و نان بربری تازه را فراموش نکنید.

Print Friendly, PDF & Email

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *