خواندنی ها, گوناگون

ناهار امروز یه پاستای متفاوت و خوشمزه درست کن

پاستا گوجه و پنیر غذایی بسیار راحت با طعمی لذیذ و متفاوت است که مورد پسند گیاه خواران نیز واقع می شود..

Print Friendly, PDF & Email
کد خبر : 16405
شنبه 29 اردیبهشت 1403 - 12:08

 پاستا گوجه و پنیر وعده ای بسیار لذیذ است که می توایند آن را در مدت زمانی کوتاه با کمترین مواد لازم درست کرده و از طعم خاص آن لذت ببرید.

مواد لازم

  • پاستا: یک بسته
  • گوجه فرنگی: ۵ عدد درشت
  • پنیر خامه ای: ۳ قاشق غذاخوری
  • قارچ: ۱۰ عدد
  • جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۳ حبه
  • نمک و روغن و آویشن: به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا پاستاها را با نمک در آب جوش ریخته و بعد از ۱۰ الی ۵ دقیقه آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.

در مرحله بعد گوجه ها را به صورت کامل پوره می کنیم. قارچ ها را بعد از خرد کردن در مقداری روغن سرخ می کنیم و بعد سیر را به آن اضافه می کنیم.

به مدت ۳ دقیقه تفت می دهیم و بعد گوجه ها را به قارج اضافه کرده و اجازه می دهیم ۱۰ دقیقه گوجه ها رنگ باز کند.

در این مرحله پنیر خامه ای را با مواد مخلوط می کنیم و نمک و آویشن هم به مواد اضافه کرده و حسابی هم میزنیم.

جعفری و پاستاها را هم با مواد مخلوط کرده و درب ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم تا پاستا کاملا مزه دار شود و آماده سرو شود.

Print Friendly, PDF & Email

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *