خواندنی ها, گوناگون

طرز تهیه املت قارچ و اسفناج | یک غذای فوق‌العاده خوشمزه و مقوی

املت یکی از خوراکی‌های ساده و پیش غذایی مفید است. ما ایرانی‌ها، اغلب املت را برای صبحانه آماده می‌کنیم ولی این غذا مناسب

Print Friendly, PDF & Email
کد خبر : 11173
سه شنبه 28 فروردین 1403 - 11:10

املت یکی از خوراکی‌های ساده و پیش غذایی مفید است. ما ایرانی‌ها، اغلب املت را برای صبحانه آماده می‌کنیم ولی این غذا مناسب همه وعده‌ها مانند ناهار و شام می‌باشد. در ادامه ما همراه باشید تا طرز تهیه «املت قارچ و اسفناج» را آموزش ببینید.

مواد لازم برای تهیه املت قارچ و اسفناج

روغن زیتون ۲ ق غ
قارچ خرد شده ۱ فنجان
اسفناج پخته ۱ فنجان
تخم‌مرغ ۲ عدد
پنیر فتا ۱ ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه املت قارچ و اسفناج

یک قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهی تابه نچسب، روی حرارت گرم کنید. قارچ‌ها را اضافه کنید تا طلایی شوند. اسفناج پخته خرد شده و نیمی از نمک را به ذائقه خود اضافه کرده و به مدت یک دقیقه سرخ کنید.

محتویات را درون یک بشقاب قرار دهید. ماهی تابه را تمیز کنید. تخم مرغ‌ها را در یک کاسه کوچک بشکنید. با استفاده از یک چنگال تخم مرغ‌ را هم بزنید. باقی مانده نمک و همینطور فلفل را هم اضافه کنید.

یک قاشق غذاخوری روغن باقی مانده را داخل همان ماهی تابه، روی حرارت گرم کنید. تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و سپس دور تا دور ماهی تابه بچرخانید. بعد از ۲ دقیقه که به خوبی تخم مرغ را پختید، میکس قارچ و اسفناج را روی نیمی از تخم‌مرغ بریزید، سپس روی آن پنیر بریزید.

وقتی تخم‌مرغ به خوبی پخته شد، نیمه‌ای که روی آن چیزی نیست را روی نیمه دیگر برگردانید. املت قارچ و اسفناج شما آماده است.

نکته:

اگر با فلفل مشکلی ندارید املت خود را پرفلفل درست کنید زیرا طعم بهتری خواهید داشت و می‌توانید از پودر پیاز هم استفاده کنید.

استفاده از پنیر اختیاری است.

می‌توان از هر نوع روغنی که در اختیار دارید و یا حتی از کره استفاده کنید.

در مواد لازم می‌توانید در صورت تمایل از سوسیس هم استفاده کنید.

Print Friendly, PDF & Email

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *