خواندنی ها, گوناگون

بهترین ترفندهای پودر کردن دانه هل

هل یکی از ادویه جات ارزشمند در سراسر جهان است. از این ادویه به طور کلی می توان در انواع غذاها، دسرها و نوشیدنی ها استفاده کرد.

Print Friendly, PDF & Email
کد خبر : 16485
یکشنبه 30 اردیبهشت 1403 - 13:17

شرایط نگهداری هل در میزان عطر و طعم آن تاثیر دارد. اگر فروشندگان هل دانه ی هل سبز را در شرایط خوب نگهداری کرده باشند عطر هل ماندگار خواهد ماند پس هل سبز را در بسته بندی مناسب و از جای معتبر تهیه کنید. هل را باید در غلاف آن و در جعبه ی چوبی و محفوظ و در جای خنک، تاریک و خشک نگهداری کرد.

آموزش روش های پودر کردن هل در منزل

هل جزء ادویه هایی است که عطری مخصوص و طعمی بی نظیر دارد. از هل در تهیه انواع شیرینی ها و غذاها و نوشیدنی های معطر مانند چای و قهوه استفاده می شود. می توان برای خوش طعم کردن غذاها و نوشیدنی ها از هل به صورت پودر شده نیز استفاده کرد. پودر هل را می توان از ادویه فروشی ها تهیه کرد اما اگر می خواهید پودر هلی را داشته باشید که تازگی و عطر هل را داشته باشد، برای تهیه پودر هل از روش این بخش از رازهای خانه داری نمناک استفاده کنید.

در خرید هل دقت کنید

هل دو نوع اصلی دارد؛ هل سبز Elettaria و هل غیر سبز که شامل هل سیاه، هل سفید و هل قرمز Amomum می شود. هل سبز از انواع دیگر آن خوش عطر تر است بنابراین برای تهیه پودر هل بهتر است از هل سبز استفاده کنید. برای تهیه پودر هل ابتدا باید هل سبز با کیفیت تهیه کنید.

شرایط نگهداری هل در میزان عطر و طعم آن تاثیر دارد. اگر فروشندگان هل دانه ی هل سبز را در شرایط خوب نگهداری کرده باشند عطر هل ماندگار خواهد ماند پس هل سبز را در بسته بندی مناسب و از جای معتبر تهیه کنید. هل را باید در غلاف آن و در جعبه ی چوبی و محفوظ و در جای خنک، تاریک و خشک نگهداری کرد.

طرز تهیه پودر هل

روش اول:

برای تهیه پودر هل می توانید از آسیاب قهوه استفاده کنید. برای آسیاب کردن هل، ابتدا پوسته خارجی آن را جدا کنید، سپس دانه های هل را درون آسیاب ریخته و پودر کنید.

روش دوم:

برای تهیه پودر هل می توانید از آسیاب برقی استفاده کنید. برای تهیه پودر هل یک قاشق از شکر آسیاب نشده را بردارید و با هل سبز در آسیاب بریزید تا هل خوب پودر شود.

روش سوم:

برای تهیه پودر هل می توانید از وردنه استفاده کنید. برای این کار ابتدا پوست دانه های هل را جدا کرده و آن ها را بر روی یک سطح صاف مثلا یک تخته ریخته و مقداری شکر بر روی آن ها بریزید و وردنه را روی آنها حرکت دهید. شکر باعث بهتر پودر شدن هل می شود.

روش چهارم:

برای ساییدن هل می توانید از هاون های دستی استفاده کنید. هل ها را درون هاون ریخته و خیلی خوب بکوبید تا تبدیل به پودر هل شود.

طریقه نگهداری پودر هل

برای اینکه پودر هل شما عطر و طعم خود را حفظ کند، آن را درون ظرف های شیشه ای با درب محکم بریزید تا هوا به آن وارد نشود. سپس این ظرف را در محیطی به دور از نور مستقیم آفتاب برای مدت زمان طولانی نگهداری کنید.

Print Friendly, PDF & Email

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *