خواندنی ها, گوناگون

طرز تهیه کوکو ذرت با گوشت و بدون گوشت | بسیار خوشمزه و متفاوت

برای طرز تهیه کوکو ذرت کافی است سیب‌زمینی سرخ‌شده، ذرت، تخم‌مرغ، زردچوبه، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید.

Print Friendly, PDF & Email
کد خبر : 10311
سه شنبه 21 فروردین 1403 - 21:52

برای طرز تهیه کوکو ذرت کافی است سیب‌زمینی سرخ‌شده، ذرت، تخم‌مرغ، زردچوبه، نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید. از طرفی مرغ را بپزید و پس از ریش‌ریش کردن با زرشک شسته‌شده، پنیر پیتزا، جعفری و پیاز سرخ‌شده ترکیب کنید. در نهایت همه این مواد را به روشی که در ادامه گفته می‌شود، سرخ کنید. البته طرز تهیه کوکو ذرت برای کسانی که علاقه‌ای به استفاده از گوشت در غذا ندارند، متفاوت است که در ادامه مطلب به آن خواهیم پرداخت. جدول زیر شامل اطلاعات مربوط به پخت این غذاست:

کوکو ذرت
تعداد نفرات ۴ نفر
زمان آماده‌سازی ۳۰ دقیقه
زمان پخت غذا ۱.۵ ساعت
میزان سختی کم

طرز تهیه کوکو ذرت با مرغ

کوکو ذرتغذایی بین‌المللی است که در هر دستورالعملی به شکلی متفاوت تهیه می‌شود. پرطرفدارترین روش پخت این غذا هم با استفاده از مرغ است که باعث شده است تا به وعده غذایی کاملی تبدیل شود. در ادامه می‌توانید جدول مواد اولیه مورد نیاز و همچنین مراحل طرز تهیه این غذا را ببینید:

مواد لازم برای تهیه کوکو ذرت با مرغ

در طرز تهیه کوکو ذرت باید موادی را که در جدول زیر می‌بینید، آماده کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
کنسرو ذرت ۳ پیمانه
سیب‌زمینی ۳ عدد
پیاز ۳ عدد
تخم‌مرغ ۵ عدد
سینه مرغ ۲۰۰ گرم
زرشک ۲/۱ پیمانه
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
جعفری ۳ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی

دستور پخت کوکو ذرت با مرغ

برای طرز تهیه کوکو ذرتباید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

مرحله اول: در قابلمه کمی آب بریزید و مرغ را درون آن قرار دهید تا با حرارت ملایم کاملا بپزد. سپس آن را ریش‌ریش کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم: جعفری را بشویید. آن را درون آبکش بریزید تا آبش کاملا گرفته شود. سپس آن را به‌ صورت ریز خرد کنید.

مرحله سوم: سیب‌زمینی را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و پس از سرخ کردن در تابه، آن را کنار بگذارید.

مرحله چهارم: کنسرو ذرت را درون آبکش بریزید و زمانی که آبش گرفته شد، آن را درون ظرفی بریزید.

مرحله پنجم: سیب‌زمینی سرخ‌شده را به ذرت‌ها اضافه کنید.

مرحله ششم: تخم‌مرغ را هم پس از هم زدن در ظرفی دیگر، داخل ظرف حاوی سیب‌زمینی و ذرت بریزید.

مرحله هفتم: زردچوبه، نمک و فلفل را هم به این مواد اضافه کنید.

مرحله هشتم: اکنون به سراغ مرغ‌ها بروید و زرشک شسته‌شده را به آن اضافه کنید.

مرحله نهم: پنیر پیتزا و جعفری را هم روی مرغ و زرشک بریزید.

مرحله دهم: پیاز را به شکل خلالی خرد کنید و درون تابه تفت دهید. سپس آنها را درون کاسه حاوی مرغ‌ها بریزید.

مرحله یازدهم: همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید تا کاملا یک‌دست و مخلوط شوند.

مرحله دوازدهم: اکنون تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید. نیمی از مایه کوکو را که در مرحله سوم تا هفتم درست کرده‌اید، در لایه زیری قرار دهید.

مرحله سیزدهم: مخلوط مرغ و مواد دیگر را روی این لایه بریزید و با بقیه مایه کوکو آن را بپوشانید.

مرحله چهاردهم: درب تابه را بگذارید تا مواد کاملا پخته شوند. زمانی که یک طرف کوکو سرخ شد، باید آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم کاملا سرخ شود. در آخر هم روی آن برش‌هایی را ایجاد و سرو کنید.

طرز تهیه کوکو ذرت بدون گوشت

طرز تهیه کوکو ذرت بدون گوشت برای کسانی که گیاه‌خوار هستند، رژیم لاغری دارند یا می‌خواهند غذای اقتصادی تهیه کنند، مناسب است. البته در چنین مواردی می‌توانیم به طرز تهیه کوکو سبزی هم اشاره کنیم که اکثر ما طعمش را چشیده‌ایم. جدول مواد اولیه مورد نیاز و مراحل پخت کوکو ذرت بدون گوشت را می‌توانید در ادامه ببینید:

مواد لازم برای تهیه کوکو ذرت بدون گوشت

برای طرز تهیه کوکو ذرت بدون گوشت باید مواد اولیه زیر را با نسبت‌هایی که در جدول زیر آورده‌ایم، آماده کنید:

مواد لازم مقدار مورد نیاز
ذرت کنسروی ۲ پیمانه
آرد ۱ پیمانه
تخم‌مرغ ۲ عدد
شیر ۲/۱ پیمانه
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
پنیر پیتزا ۱ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ۲/۱ قاشق چای‌خوری

دستور پخت کوکو ذرت بدون گوشت

طرز تهیه کوکو ذرت بدون مرغ هم بسیار ساده است. کافی است پس از آماده‌سازی مواد بالا، همه ترکیبات را بر اساس مراحل زیر با هم مخلوط کنید:

مرحله اول: ذرتی را که در سبد ریخته و آب آن را گرفته‌اید، در ظرفی گود مانند کاسه بریزید.

مرحله دوم: تخم‌مرغ را هم به کاسه اضافه کنید و کمی هم بزنید.

مرحله سوم: اکنون شیر را به این ترکیبات اضافه کنید.

مرحله چهارم: آرد و پنیر پیتزا را هم درون آن بریزید.

مرحله پنجم: فلفل دلمه‌ای را پس از خرد کردن به شکل ریز، به مواد اضافه کنید.

مرحله ششم: در آخر هم نمک و فلفل سیاه را روی این ترکیبات بریزید و آنها را به خوبی مخلوط کنید.

مرحله هفتم: حالا باید تابه حاوی روغن را روی حرارت قرار دهید و سپس کوکو ذرت را درون آن سرخ کنید.

نکات لازم در طرز تهیه کوکو ذرت

طرز تهیه کوکو ذرت را در بالا به شما آموزش دادیم؛ اما نکاتی هم وجود دارند که رعایت آنها به بهتر شدن طعم و ظاهر غذا کمک می‌کند. بهتر است این موارد را در ذهن خود بسپارید:

کوکو ذرت را بعد از سرخ کردن روی دستمال روغن‌گیر قرار دهید تا چربی آن از بین برود.

به افرادی که رژیم غذایی دارند، پیشنهاد می‌شود که پنیر پیتزا را به طور کلی از دستور پخت غذا حذف کنند.

اگر به بافت ترد کوکو علاقه دارید، می‌توانید به آرد کمی بکینگ پودر هم اضافه کنید.

پیازچه خردشده هم می‌تواند طعم غذا را بهتر کند.

بهترین جایگزین ها برای طرز تهیه کوکو ذرت

درطرز تهیه کوکو ذرت می‌توانید از سبزیجات مختلفی استفاده کنید. برای مثال برخی در دستور پخت غذا از هویج، پیازچه، قارچ و… استفاده می‌کنند. همچنین می‌توانید به جای گوشت از کالباس هم استفاده کنید.

Print Friendly, PDF & Email

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *